欧宝娱乐app官方入口

Forretning Robotik
Selskab Kawasaki Robotics GmbH
Beliggenhed Tyskland

Kawasaki Robotics GmbH er det europæiske hovedkvarter for Kawasaki Heavy Industries Robotic Division med hovedkontor i Neuss i Tyskland og ansvarlig for salg, teknik og service i Tyskland og Europa. Et fælles netværk med regionale distributører sikrer på en hurtig, professionel og pålidelig måde, at kundernes behov bliver opfyldt. Kawasaki tilbyder et unikt og mangfoldigt arbejdsmiljø, der fremmer kreativitet og innovation og virkelig omfavner filosofien om, at vores største aktiv er vores medarbejdere.
Hos Kawasaki Robotics GmbH ved vi, at vores medarbejdere er rygraden i vores organisation, vores konkurrencefordel. Deres kreativitet, engagement og hårde arbejde er motoren, der driver vores virksomhed.

JOBBESTILLINGER

Vi arbejder hårdt på at opretholde et behageligt arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere konstant udfordres og trænes i den nyeste teknologi. Efterhånden som virksomheden fortsætter med at vokse, vil der være mange muligheder for karriereudvikling og avancement samt involvering i arbejde, der både er banebrydende og givende.

Klik på linket nedenfor for at se aktuelle muligheder for at blive medlem af det globale Kawasaki-team og indsende et CV til os online.

Der er ingen aktuelle jobannoncer

Om

About02

Om Robot Division

About03

Placeringer

About05

Historie

About05

Historie

About07

Kawasaki Heavy Industries Ltd.

About08

ISO registreringer